Selskabslokaler til fester ved Ringkøbing, Jylland


Hold din næste fest i idylliske, landlige omgivelser i Vestjylland

Hos Ledgaard tilbyder vi at stå for din næste fest. Vi udlejer flotte festlokaler og laver maden til enhver festlig begivenhed. Vores gård er placeret i Husby i det vestlige Jylland, tæt på både Ringkøbing og Holstebro, som er indbegrebet af natur, landlig idyl og ikke mindst tæt på Vesterhavet. Vores selskabslokaler kan rumme arrangementer for alt mellem 15 og 100 personer. Så om det er en privatfest, firmatur, polterabend eller familiefest, har vi de rette rammer til en vellykket fest i landlige omgivelser.

 

Forskellige festlokaler i Jylland

Vi råder over tre selskabslokaler, som passer til forskellige festtyper:

  • ”Den gamle lade”
  • ”Den gamle kostald”
  • ”Den gamle ungdyrsstald”

Den gamle ungdyrsstald er et flot og nyrenoveret festlokale, hvor der er masser af plads til dine inviterede gæster. Her kan der både spises, danses og festes til den lyse morgen. Vi tilbyder desuden overnatning til  gæsterne, så alle kan være med til en uforglemmelig fest.

 

Vi står for det praktiske

Vi tilbyder at I kan leje lokaler og selv stå for festen. Eller vi kan lave en kombineret aftale

Du er velkommen til at kontakte os omkring festlokaler og selskabslokaler på telefon 40710786 eller mail ledgaard.husby@gmail.com og høre mere omkring dine muligheder. Vores ønske er altid, at du som kunde får den bedst tænkelige oplevelse og en vellykket fest med dine inviterede gæster.

 

Cvr: 1304 9440 | | Cookiepolitik
Top